Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-02@00:42:47 GMT

مقایسه جک S۳ و ام وی ام X۲۲، کراس‌اوورهای پرفروش بازار

تاریخ انتشار: ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۹۱۲۲۴۲

مقایسه جک S۳ و ام وی ام X۲۲، کراس‌اوورهای پرفروش بازار

با وجود آن‌که کراس‌اوورهای کوچک، همواره در دیدگاه علاقمندان به خودرو، محصولاتی نامتناسب و فاقد ارزش تلقی می‌شوند، اما در بازار استقبال خوبی از این محصولات صورت می‌گیرد و مشتریان به دلایل مختلف، متقاضی کراس‌اوورهای کوچک هستند ۲۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۲ بازار نظرات - اخبار بازار -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم،‌ عمده خریداران این محصولات، کسانی هستند که از خودرو خود، توقعات عجیبی ندارند، اما در عین حال تمایل پیدا کرده‌اند تا محصولی شبیه به شاسی‌بلندهای لوکس و گران قیمت بازار را خریداری کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصویر ذهنی این دسته از مشتریان، تملک خودرویی شبه لوکس است، اما در واقع با یک چینی کاملاً اقتصادی سر و کار داریم. در این مطلب، به مقایسه دو خودرو جک S3 و ام وی ام X22 خواهیم پرداخت، که توسط وب‌سایت خودروبانک تهیه شده است.

طراحی خارجی

کمتر کراس‌اووری را در بازار می‌توان یافت که ظاهر متناسب و مهندسی شده‌ای داشته باشد. تقریبا تمامی کراس‌اوورهای حال حاضر، از هر برند و ساخت هر کشوری که باشند، مشکلات جزئی یا کلی در طراحی را دارند. دلیل آن نیز مشخص است، کراس‌اوورها خودروهایی ترکیبی هستند که از مخلوط چند سگمنت خودرویی شکل گرفته‌اند. بنابراین یافتن تناقض‌های طراحی در آن‌ها، چندان دشوار نیست.

در مقایسه جک S3 و ام وی ام X22، می‌توان گفت که هر دو خودرو اگرچه خودروهای کاملی از نظر طراحی نیستند، اما در بازار بسته ایران جزو گزینه های بهتری نسبت به محصولات قدیمی  ایران خودرو  و سایپا هستند. خودرو جک S3 در حالتی میان شاسی‌بلند و استیشن است. نتیجه این ترکیب در هر صورت یک شاسی‌بلند یا بهتر بگوییم هاچ‌بک قدبلندی را ایجاد کرده که برای استفاده شهری و روزمره مناسب است.

 

در سوی مقابل، خودرو ام وی ام X22‌ قرار دارد. این محصول با تکیه بر موفقیت برادر بزرگترش، یعنی ام وی ام X33، سعی در ارایه کراس‌اووری جذاب و خشن را داشته است. قطعات بدنه این خودرو به نسبت ساده‌تر هستند، اما در ترکیب با یکدیگر، فرم بهتری را برای بدنه فراهم کرده‌اند. هرچند ارتفاع بسیار زیاد برای چنین خودرویی کمی عجیب است و از سوی دیگر، طراحی عقب خودرو کاملا عاری از خلاقیت و نوآوری است. اگر از نمای جانبی به ام وی ام X22‌ نگاه کنید، تنها یک ام وی ام 315 بلندقامت خواهید دید.

طراحی داخلی خودروها نیز با توجه به مشتریان هدف صورت گرفته است. از سوی دیگر، کابین ام وی ام X22 با استفاده از تم دورنگ و طراحی نامتقارن، جوانان نوآور و پرانرژی را به خود جلب می‌کند، و این در حالی است که کابین جک S3 کمی شکیل‌تر نسبت به ام وی ام X22 طراحی شده و در آن می‌توان به راحتی المان‌های جک S5 را مشاهده کرد.

موتور و گیربکس

با وجود آن‌که کراس‌اوورهای بازار، به خصوص خودروهای چینی، سعی می‌کنند تا با ارایه ظاهری دل فریب، مشتری را اغوا کرده و وی را ترغیب به خرید کنند، اما باطن این سگمنت از خودرو با ظاهر آن بسیار متفاوت است. اگر اطلاع دقیقی از قیمت روز خودرو در بازار داشته باشید، متوجه خواهید شد که اختلاف فاحشی میان قیمت خودروهای کراس‌اوور و شاسی‌بلند وجود دارد. دلیل آن نیز مشخص است، کراس‌اوورها موتورهایی بسیار کوچک‌تر و ضعیف‌تر از شاسی‌بلندها دارند. با توجه به قیمت خودرو که اندکی بالاتر به آن پرداختیم، هر دو خودرو جک S3 و ام وی ام X22، از پیشرانه‌های کم حجم، تنفس طبیعی و نسبتا ضعیف بهره می‌برند.

خودرو ام وی ام X22، به موتور 1.5 لیتری تنفس طبیعی با قدرت 105 اسب بخار و گشتاور 135 نیوتن‌متر مجهز است و برای سیستم انتقال قدرت، از گیربکس پنج سرعته دستی یا چهارسرعته اتوماتیک بهره می‌برد. در سوی مقابل، جک S3 تنها با موتور 1.6 لیتری تنفس طبیعی و گیربکس CVT به بازار عرضه می‌شود. ارقام خروجی این موتور نیز به ترتیب 107 اسب‌بخار قدرت و 155 نیوتن‌متر گشتاور است. مصرف سوخت ترکیبی هر دو خودرو نیز در محدوده‌ای نزدیک قرار دارد. با توجه به نزدیکی فاکتور قیمت خودرو در خصوص جک S3‌ و ام وی ام X22، می‌توان هر دو خودرو را از فنی مشابه دانست، هرچند تفاوت‌های اندکی نیز در این بین دیده می‌شود. مطابق تحلیل خودروبانک، جک S3 مناسب سفرهای آرام و دور از هیجان خانوادگی است، در حالی‌که ام وی ام X22 مناسب خریدارانی با حس و حال جوانی است، که به دنبال شور و هیجان اندکی در رانندگی با خودروهای اقتصادی می‌گردند.

نتیجه گیری

اگر روند قیمت خودرو در ماه‌های اخیر را پیگیری کرده باشید، حتما متوجه شده‌اید که نرخ خودروهای چینی مونتاژ داخل، رشد فزاینده و قابل توجهی داشته است. از این رو دیگر نمی‌توان این گونه از خودرو را به راحتی خریداری کرد و بنابراین بهتر است علاوه بر سلایق شخصی و سطح بودجه، نیم نگاهی به سایر رقبای موجود در این محدوده را داشته باشید. اگر مایلید تا بررسی کامل‌تر مقایسه جک S3 و ام وی ام X22 را مطالعه کنید تا تصاویری بیشتر از این دو خودرو را مشاهده نمایید، می‌توانید به وب‌سایت  خودروبانک  مراجعه کنید.

انتهای پیام/

R30411/P/S1407/CT12

منبع: تسنیم

کلیدواژه: کراس اوورهای دو خودرو قیمت خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۱۲۲۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه

قیمت خودرو در بازار آزاد امروز  چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ بر اساس معاملات انجام شده نسبت به آخرین معاملات روز‌های گذشته به شرح زیر است؛


قیمت روز خودرو‌های داخلی در بازار آزاد

خودرو قیمت به تومان
پژو پارس سال (LX) ۱۴۰۲ ۸۶۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ TU3 مدل ۱۴۰۳ ۶۷۳،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۶ تیپ ۳ پانوراما ۱۴۰۲ ۶۵۸،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ پانوراما اتوماتیک TU5P مدل ۱۴۰۳ ۱،۰۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پژو ۲۰۷ دنده ای ۱۴۰۳ ۸۰۵،۰۰۰،۰۰۰
تارا اتوماتیک v2 مدل ۱۴۰۳ ۹۷۰،۰۰۰،۰۰۰
تارا دنده ای v1 مدل ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
رانا پلاس سقف شیشه‌ای ۱۴۰۳ ۶۴۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس EF7 اتوماتیک توربو آبشنال  مدل ۱۴۰۳ ۹۵۵،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس ۵ دنده‌ توربو ۱۴۰۲ ۸۲۰،۰۰۰،۰۰۰
دنا پلاس۶ دنده توربو چهار ایربک ۱۴۰۲ ۹۲۵،۰۰۰،۰۰۰
ام وی ام X22 دنده‌ای اسپرت لاکچری ۱۴۰۲ ۸۰۵،۰۰۰،۰۰۰
اطلس G دنده‌ای ۱۴۰۳ ۵۸۰،۰۰۰،۰۰۰
پراید SE ۱۵۱ مدل ۱۴۰۲ ۳۴۹،۰۰۰،۰۰۰
ساینا s دنده‌ای مدل ۱۴۰۳ ۴۳۸،۰۰۰،۰۰۰
سمند سورن پلاس ۱۴۰۳ ۸۱۸،۰۰۰،۰۰۰
تیبا صندوق دار sx بنزینی ۱۴۰۱ ۳۹۷،۰۰۰،۰۰۰
تیبا ۲ (رینگ فولادی) ۱۴۰۱ ۴۰۲،۰۰۰،۰۰۰
شاهین G مدل ( ۱۴۰۳)اتومات

۸۵۰،۰۰۰،۰۰۰

کوییک دنده‌ای R مدل ۱۴۰۲ ۴۴۸،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان بنزینی آپشنال ۱۴۰۱ ۵۷۵،۰۰۰،۰۰۰
زامیاد وانت نیسان دوگانه سوز آپشنال ۱۴۰۲ ۶۲۰،۰۰۰،۰۰۰

 جدیدترین قیمت خودروهای وارداتی در بازار

مدل خودرو  قیمت به تومان
رنو کولیوس ۲۰۱۸ ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
رنو تالیسمان E3 مدل ۲۰۱۸ ۵،۲۰۰،۰۰۰،۰۰۰
میتسوبیشی اوتلندر تیپ ۵ ۲۰۱۸  ۵،۸۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سونت ۱.۵ لیتر ۲۰۲۳ ۳،۲۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا۲k۵لیتر 

۵،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰

کیا سورنتو ۴ سیلندر GT لاین مدل ۲۰۱۷ ۵،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو ۲.۰ لیتر اتوماتیک ۲۰۱۸ ۳،۷۵۰،۰۰۰،۰۰۰
کیا سراتو (مونتاژ) ۲.۰ لیتر آپشنال ۱۳۹۸ سایپا ۲،۷۰۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای النترا ۱.۶ لیتر مدل ۲۰۲۳ ۳،۰۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای سانتافه (ix45)۴ سیلندر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۶،۱۵۰،۰۰۰،۰۰۰
هیوندای توسان (ix35) ۲ لیتر. دو دیفرانسیل مدل ۲۰۱۸ ۵۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰
لکسوس NX300 H هفت کلید مدل ۲۰۱۷

۱۰،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بورس

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو‌های بنز در بازار ایران امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • قیمت خودرو امروز 12 اردیبهشت 1403
  • قیمت تارا در بازار امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو در بازار آزاد چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو امروز ۱۲ اردیبهشت +جدول
  • بازار خودرو روی دور تند ارزانی افتاد
  • قیمت روز خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت خودرو امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو امروز 10 اردیبهشت 1403